HOTELLI

310 huoneen hotelli ja kongressikeskus

Arena 3.3:n yhteyteen rakennetaan laadukas, 310 huoneen kansainvälisen tason hotelli. Kongressitilat ja ylimmän kerroksen sky bar tekevät Arenasta houkuttelevan bisnes- ja kongressihotellin.

Helsinki-Vantaan lentokentän voimakkaasti kasvavat liikennevirrat, Aviapoliksen yrityskeskittymän lisääntyvät tarpeet, E12-moottoritien toiselle puolelle Vehkalaan syntyvä uusi elinkeinoalue ja erinomaiset liikenneyhteydet synnyttävät Arenan hotellille valtavasti kysyntää.

Suomi ja pääkaupunkiseutu ovat Pohjoismaiden halutuimpia konferenssikohteita. Samalla alueen majoitus- ja kokoustiloille on huutava tarve.

Huvia ja hyötyä laatuolosuhteissa

Arena 3.3 sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä, joten se on erinomainen kohde liike- ja vapaa-ajanmatkustajille.

Arenan kongressi- ja ravintolapalvelut tarjoavat loistavat puitteet työn ja huvin yhdistämisen. Päivän kokousten päätteeksi voi vaikkapa seurata konserttia vip-aitiossa tai nauttia illallista Arenan ravintolassa.

Arenan palvelujen lisäksi lähellä sijaitseva Keimolan golfkenttä tarjoaa mahdollisuuden kierrokseen niin huvi- kuin liikematkailijallekin.